Zakaj Komiss d.o.o.?

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, strokovnim znanjem in kompetencami na področju elektroinštalacij, elektro meritev in pregledov elektroinštalacij, risanje elektro planov, avtomatizacije ter robotizacije v avtomobilski industriji priznanih znamk (Audi, BMW, VW, Porsche..)! Zadovoljstvo naših rednih strank kaže na njihovo zaupanje in nadaljnje zadovoljstvo,

Pri kakšnih težavah vam lahko pomagamo?

Smo vedno pripravljeni in odprti za reševanje problemov na naših področjih kot so: ( avtomatizacija, robotizacija, elektroinštalacije-vzdrževanje), na novih projektih kot tudi na remontih. Naša strokovna ekipa vam bo pomagala in svetovala od (načrtovanja, priprava teh. dokumentacije, strokovno-tehnično, inštaliranje-integriranje, meritve-diagnostika, programiranje-krmiljenje in upravljanje ter spremljanje naprav).

Strokoven posvet kadarkoli!

Na voljo in dosegljivi smo vam kadarkoli potrebujete strokoven posvet, pomoč osebno pri vas direktno na mestih naprav v prostorih strank, mobilno preko telefona ter elektronsko preko Email-a, z izbrano strokovno kadrovsko zasedbo.
Želite več informacij?
PIŠETE NAM!